Landelijke Sinterklaasintocht 2023 Gorinchem

Met veel enthousiasme en een vleugje magie heeft Vinke Vision ook dit jaar weer met trots de productie van de Landelijke Sinterklaasintocht mogen verzorgen. Met ervaren handen in evenementenorganisatie hebben we niet alleen gezorgd voor een soepele uitvoering van het evenement, maar ook voor de veiligheid van alle betrokkenen - te midden van bakken regen die genadeloos uit de lucht kwam vallen.

Samen met de NTR en de gemeente

Onze betrokkenheid bij dit project omvatte een nauwe samenwerking met zowel de gemeente Gorinchem als de NTR. In deze samenwerking speelden we niet alleen een cruciale rol bij de productie, maar namen we ook de volledige verantwoordelijkheid voor alle aspecten met betrekking tot vergunningen en veiligheidsmaatregelen. We begonnen al in de vroege zomer, waarbij we gedegen plannen opstelden en de benodigde vergunningen aanvroegen om het project soepel te laten verlopen.

We geloven sterk in het belang van een vlotte samenwerking met alle belanghebbenden, en ons vermogen om proactief te handelen in de planningsfase heeft niet alleen geleid tot een gestroomlijnde uitvoering maar ook tot een versterking van de algemene projectresultaten.

Sinds 2014

Het was hartverwarmend om te zien hoe de stralende gezichtjes van de kinderen het evenement tot een groot succes maakten. Wij zijn trots om bij te mogen dragen aan de magie van de Sinterklaastraditie.

In 2014 produceerden we voor de eerste keer de nationale intocht van Sinterklaas in Gouda. In 2017 waren we in Dokkum te vinden tijdens de intocht. In 2018 in Zaanstad. In 2019 waren we betrokken bij de intocht in Apeldoorn. In 2022 in kwam Sinterklaas aan Hellevoetsluis en ook dit hebben we mogelijk mogen maken.

Foto's