'Ik Heb Je Hart Nodig' - Dag van de zorg.

12 mei vierden we de tweede editie van Ik Heb Je Hart Nodig, in Harderwijk.

Vanuit Vinke Vision hebben wij in opdracht van Buiten Bewust Zijn alle videocontent mogen verzorgen. Ook verzorgden we in samenwerking met Livestream Facilities, de live tv-uitzending op Ziggo.

Aftermovie Ik Heb Je Hart Nodig 2023

Bijzondere verhalen

Wij streven ernaar om emoties vast te leggen en verhalen te vertellen met behulp van beeldmateriaal. In aanloop naar dit bijzondere evenement zijn we met een bakfiets de weg op gegaan, op bezoek langs verschillende zorginstellingen. Op zoek naar mooie, ontroerende verhalen. 

Het idee om fysiek de gemeenschap in te trekken met een bakfiets was niet alleen een creatieve aanpak, maar ook een bewuste keuze om direct contact te maken met de mensen die het hart van dit evenement vormen. Tijdens onze bezoeken aan zorginstellingen hebben we niet alleen gezocht naar verhalen, maar hebben we ook oprechte gesprekken gevoerd en waardevolle connecties gemaakt met degenen die dagelijks betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning van anderen.

Zorg op de kaart

De verzamelde verhalen hebben niet alleen als basis gediend voor de videoproducties van "Ik Heb Je Hart Nodig," maar hebben ook een bron van inspiratie gevormd voor de zorg. Het delen van deze verhalen gaat verder dan het vastleggen van momenten; het creëert een brug van begrip en saamhorigheid binnen de samenleving.

Tijdens het evenement en de live-uitzending kwamen deze verhalen samen en vierden we wederom groot feest de Dag van de Zorg.

Foto's