Bezorg bezoekers de ultieme beleving.

Bij Vinke Vision geef je de productie van een evenement met een gerust hart uit handen. Van het realiseren van grootschalige binnenstedelijke publieksevenementen tot planvorming voor complexe evenementen. En van live-registraties tot videoproducties. Onze missie is om complexe evenementen te organiseren, waarin bezoekers en medewerkers een ongedwongen ervaring beleven. Complexiteit is geen doel. Het is de realiteit van nu. De beleving van de bezoeker staat altijd centraal. Dat vraagt veel voorbereiding, ad hoc schakelen en oog voor veiligheid.

Wat onze kernwaarden jou opleveren.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid: onze kernwaarden. Kwaliteit zie je terug in ons team van experts. In de producten die we gebruiken, met oog voor duurzaamheid. Je ziet het terug in eenduidige uitstraling en werken volgens de regels. Betrouwbaarheid betekent afspraken nakomen. Goed bereikbaar zijn, snel vragen beantwoorden en transparantie in alles wat we doen. Betrokkenheid tonen we door onze expertise te delen. Verder gaan dan alleen de opdracht uitvoeren. Altijd meedenken in hoe een productie beter, makkelijker, efficiënter en veiliger kan.

Team

Henri Founder Rustpunt als het hectisch wordt. Krijgt energie van live presteren. Beseft dat iedereen nodig is.
Renee Director | Editor Creatieve en sociale alleskunner. Denkt verder, ook out of the box. Wel te veel hobby's.
Dorus Projectmanager Teamplayer pur sang. Doucht om wakker te worden. Staat daarna voor iedereen klaar.
Iris Event Manager Avonturier die de rust bewaart. Gek op mensen. En op Vinke's veelzijdigheid.
Sebastiaan Safety Manager Gestructureerd. Krijgt het warm van veiligheid. Geniet van gedrevenheid om hem heen.
Fokko Pojectmanager Stress? Niet echt. Omarmt eerder een gezonde spanning. Alles moet gewoonweg vlekkeloos gaan, geen ruimte voor minder.
Ceri Safety Manager Impulsief? Misschien. Maar dat brengt me op plekken, of het nu achter de schermen is of midden in het feest.
Roos Office Manager Deze dynamische duizendpoot werkt het liefst met blije mensen. Houdt van een geintje, maar is ook serieus, als het moet.
Albert Jan Event Management Gaat aan van 'Hard Dance' en zou graag ooit evenementen in deze scene willen organiseren. Van A tot Z.
Saraï Safety Manager Controleerde ooit paspoorten als bijbaan op Schiphol, nu geniet ze van succesvolle evenementen dankzij uitgedachte plannen.
David Safety Manager
Britt Stagiaire Office Management