Royal Light Festival 2024 Apeldoorn

Na het grote succes van 2023 kreeg het Royal Light Festival een welverdiend vervolg. Van woensdag 13 tot en met zondag 17 maart 2024 werd Apeldoorn opnieuw verlicht met schitterende kunstwerken. Op diverse iconische locaties door de stad waren lichtinstallaties van nationale en internationale kunstenaars te bewonderen. Deze creaties zorgden ervoor dat de koninklijke en groene stad op een unieke en betoverende manier tot leven kwam.

Samen met OOTRR

Het evenement werd georganiseerd door OOTRR (Out Of The Rat Race), een organisatie bekend om haar leuke en creatieve evenementen. Dit jaar werd extra aandacht besteed aan veiligheid, en daarom werd Vinke Vision ingeschakeld. Vinke Vision zorgde voor de voorbereiding en uitvoering van alle veiligheidsmaatregelen. Dit omvatte het ontwikkelen van uitgebreide veiligheids- en mobiliteitsplannen, het inzetten van een veiligheidscoördinator, en het organiseren van verkeersregelaars, beveiligingspersoneel en EHBO-teams.

Magisch spektakel

Dankzij de samenwerking tussen OOTRR en Vinke Vision was het Royal Light Festival niet alleen een visueel spektakel, maar ook een veilig en goed georganiseerd evenement waar bezoekers zorgeloos van konden genieten. De lichtkunstwerken boden een magische ervaring, terwijl de grondige veiligheidsmaatregelen ervoor zorgden dat alles soepel verliep. Dit maakte het festival tot een onvergetelijke gebeurtenis voor zowel inwoners als bezoekers van Apeldoorn.

Foto's