Corporate film

80% van de informatie die we ons herinneren visueel. Kortom, een als u indruk wilt maken op uw klanten is een corporate film onmisbaar in de presentatie van uw bedrijf. Er zijn vele voordelen aan het presenteren door middel van een corporate film. U laat zo op en persoonlijke manier de identiteit van uw bedrijf zien, bereikt een groter publiek en een video is 4 keer effectiever dan gedrukte media of tekst; ongeveer de helft van de kijkers gaat op zoek naar meer informatie na het zien van uw corporate film. Daarnaast staat YouTube tegenwoordig op de tweede plaats als zoekmachine, wat een corporate film op YouTube een goede marketingtool maakt.

Vinke Vision verzorgde al meer dan 50  bedrijfsfilms voor uiteenlopende bedrijven en doeleinden. Hierbij zorgen wij niet alleen voor de totstandkoming van de film, maar denken wij ook mee over het concept en gebruik ervan. Daarin nemen wij het doel van de film en de identiteit van de organisatie mee. Laat de bedrijfsvoering zien, de werkprocessen, (de totstandkoming van) het product, of een sfeerbeeld waaruit de identiteit en waarden van u als organisatie blijkt.

Wat betreft de doeleinden kan een corporate film op vele plaatsen gebruikt worden. Niet alleen op uw website of nieuwsbrief, maar denk ook aan beurzen of bij narrowcastingsystemen om uw bedrijfsfactiviteiten te tonen.

Kortom, een corporate film is onmisbaar voor u als organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.