Video

De kracht van video

Video is meer dan alleen het registreren van bewegend beeld, het is het vastleggen van een beleving, van identiteit, video brengt gevoel over en betrekt mensen bij bekende en onbekende onderwerpen. Vinke Vision vertelt verhalen en vertaalt boodschappen. We weten uw wensen om te zetten in een video die past bij wie u als organisatie bent of bij het doel dat u wilt behalen. Wij maken niet alleen het product, wij kennen de kracht ervan. Bij Vinke Vision zijn de communicatielijnen kort en beschikken we over alle benodigde faciliteiten en apparatuur om de video geheel in huis betaalbaar te produceren.

Vinke Vision Video Showreel

 

Werkwijze

Creatief Concept

Een goed creatief concept vormt de basis voor een succesvolle productie. Hoe vertaal je op een heldere, originele manier de boodschap in video. Vinke Vision steekt hier dan ook veel tijd in, zo nodig door zelf extra research te doen. We zijn sterk in het meedenken met de klant. Goede afspraken zijn belangrijk. We spreken dan ook eerst een korte synopsis door met de opdrachtgever. Dit wordt in overleg uitgewerkt tot een volledig script.

Productie

Bij de daadwerkelijke productie zorgt Vinke Vision dat de juiste mensen, materialen en locaties samenkomen. De productie wordt van begin tot het eind ingepland. Bij de productie van een event resulteert dit in een omvangrijk draaiboek. Met meerdere cameraregistraties, inclusief licht en geluid, podiumbouw, aan-en afvoer van materialen en noem maar op. Ook live registraties met beelden op grotere schermen zijn mogelijk.

Oplevering

Vinke Vision beschikt over een eigen studioruimte met meerder edit untis. Het ruwe filmmateriaal wordt hier tot het eindproduct verwerkt. Oplevering kan op verschillende manieren: op dvd, voor internet of televisie. Naast oplevering in diverse formaten is het ook mogelijk ons uw YouTube-kanaal te laten beheren. Verder kunnen wij uw video’s ook inzetten in een Google Adwords Videocampagne.