Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Creatieve ideeën omzetten naar een praktische en haalbare productie.

Conceptontwikkeling is een breed begrip. Dat kan gaan over het totaal concept van een evenement. Maar ook over een deel van een evenement. Denk hierbij aan een creatief podiumplan, het uitwerken van licht en geluidsplan of het creatief inzetten van videomogelijkheden.

Vertaling concept naar productie

Een creatief plan voor bijvoorbeeld een podiumontwerp of een idee voor een evenement zetten wij om naar een praktisch en haalbare productie. Wij denken mee zodat de creatieve waarde van het plan behouden blijft, maar de uitvoering ook voldoet aan de veiligheidseisen en binnen de financiële wensen valt.

Decor

Wij denken graag mee over de invulling en uitvoering van het decor. De juiste uitstraling doorvoeren in het gehele evenement. Dit kan een technisch decor zijn met een licht, led en projectie, maar ook een intiem decor met vuurschalen.

Tekenen

Wij werken ontwerpen uit tot gedetailleerde technische tekeningen. We maken visualisaties, lichtontwerpen, maar ook duidelijke plattegronden en indelingstekeningen. Wij werken met Autocad, 3d Max, Vectorworks en WYSIWYG.