Events

Vinke Vision produceert evenementen met als specialisme televisie evenementen. Wij maken ons sterk voor de mogelijkheden en slaan een brug tussen publiek, leveranciers, gemeente, regie en de wensen vanuit de tv productie. Met onze kennis en ervaring produceren wij de gehele productie, maar wij nemen ook deelprojecten op ons. Doordat wij vele disciplines in huis hebben, zijn de communicatielijnen kort, zijn we flexibel en handelen we snel. Wij denken mee, houden altijd het einddoel voor ogen en door goede communicatie vertalen wij de wensen van de klant in een kwalitatief hoogstaande productie.

Showreel Events

TV evenementen

Vinke Vision is gespecialiseerd in TV evenementen. Hierbij weten wij de juiste balans te vinden tussen het optimale evenement produceren voor zowel publiek als de kijker thuis. Wij weten wat belangrijk is bij het maken van een tv programma en houden hier al in een vroeg stadium van de productie rekening mee. Zo denken we vanuit het publiek dat het evenement bezoekt, maar ook vanuit de televisiekijker op de bank. Door alle wensen te vertalen in bijvoorbeeld een strakke afwerking en in een lichtplan met meerwaarde voor de televisie uitzending zetten we een goed totaalbeeld neer.

Vinke Vision verzorgt de gehele productie of een deel daarvan

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Creatieve ideeën omzetten naar een praktische en haalbare productie.

Lees meer

 

 

Vergunningaanvraag

Vergunningaanvraag

Wij regelen de evenementenvergunning van het Plan van Aanpak tot het uitgeven van de vergunning.

Lees meer

 

Technische productie

Technische productie

De technische productie is de coördinatie en sturing van alle technische partijen. Wij zijn sterk in het vertalen van een creatief idee naar een haalbare technische productie.

Lees meer

 

Veiligheid- en gezondheidsplan

Veiligheid- en gezondheidsplan

In het veiligheidsplan omschrijven we de maatregelen die we nemen om de veiligheid te waarborgen.

Lees meer

Logistiek plan

Logistiek plan

In het logistieke plan staat omschreven hoe wij alle logistieke bewegingen gestructureerd stroomlijnen.

Lees meer

 

Crew & artiesten faciliteiten

Crew & artiesten faciliteiten

Om goed te kunnen presteren moet de backstage goed geregeld zijn. Denk hierbij aan productiekantoren, cateringruimtes en nette kleedkamers.

Lees meer

 

Site productie

Site productie

Publieksfaciliteiten zijn het visite kaartje naar de bezoeker. Wij verzorgen alle publieksfaciliteiten die nodig zijn.

Lees meer

 

Crowd management

Crowd management

Crowd management is het systematisch plannen van en het sturing geven aan het ordelijke verloop van gebeurtenissen waarbij grote aantallen mensen bij elkaar komen.

Lees meer